website
LIVRARE GRATUITA la comenzi de minim 250 LEI

Retur

Politica de rambursare

POLITICA DE RETUR

Pretuim fiecare client si potential client, de aceea dorim sa va informam cu privire la politica de schimb/retur înainte de a plasa comanda.

CATEGORII DE PRODUSE CU CONDITII SPECIALE DE RETUR

Din motive de igiena si siguranta NU SE ACCEPTA drept schimb/retur costumele de baielenjeria modelatoare si sorturile de baie pentru barbati deoarece pot pune in pericol sanatatea consumatorilor. 

Conform Art. 16 lit. e din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de retragere  prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

  1. e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

CUM SE SCHIMBA UN PRODUS

Termenul pentru schimbarea produselor este de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii initiale (comanda standard plasata pe site, platita ramburs sau cu cardul online).

Daca doriti sa schimbati produsul cu alta marime sau alt produs, va rugam sa ne comunicati cu ce ati dori sa inlocuiti. 

  • Pentru primul schimb, transportul este gratuit 
  • De la al doilea schimb veti avea de achitat taxa de transport in valoare de 15 lei. 

Noi va vom trimite noul produs si dumneavostra veti da la schimb curierului produsul comandat initial. 

Va rugam sa verificati tabelul de marimi specific produsului, pentru a va alege marimea potrivita (Avem tabel de marimi pentru majoritatea produselor. La produsele unde nu exista tabel de marimi, optati pentru marimea pe care o purtati in mod normal).

Pentru a va asigura produsul dorit, puteti plasa o noua comanda cu acesta, cu conditia sa specificati la observatii ca o doriti la schimb. In cazul in care nu veti specifica acest lucru, comanda va fi expediata ca atare ( ca o comanda noua, cu ramburs si fara posibilitate de schimb).

Daca produsul inlocuit are valoarea mai mare decat produsul achizitionat inițial, diferenta dintre produse o veti achita curierului la primirea coletului de schimb.

Daca valoarea lui este mai mica, diferenta de pret o veti primi in termen de 7-10 zile lucratoare de la primirea in sediul nostru a produsului inapoiat, intr-un cont bancar pe care va trebui sa ni-l comunicati. 

Daca ati primit produsul incomplet, sau prezinta defecte din fabricatie, va fi inlocuit (in functie de disponibilitatea de pe site) cu conditia sa ne trimiteti dovada acestui lucru, in maxim 48 de ore de la primirea comenzii, pe adresa de email contact@bwear.ro sau pe Whatsapp la numarul de telefon 0725.818.145.

 

CUM SE RETURNEAZA UN PRODUS PENTRU A PRIMI BANII INAPOI

Termenul pentru returnarea produselor este de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii initiale.

Taxele de retur sunt suportate de către cumparator.

ATENTIE! Taxa de transport NU SE RESTITUIE! Restituirea se face doar pentru produsele returnate, la pretul la care au fost achizitionate.

În cazul în care produsul primit este diferit față de cel comandat sau cu alte specificații (mărime sau model diferit), taxele de transport vor fi suportate de catre vânzător.

Cumpărătorul va putea returna produsul fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta niciun fel de penalități în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii initiale. A 14-a zi reprezinta ultima zi in care coletul returnat poate fi receptionat in depozitul nostru.

In cazul in care doriti sa returnati un produs dintr-o comanda la care s-au realizat mai multe schimburi, se vor lua in calcul cele 14 zile calendaristice de la primirea comenzii initiale (comanda standard plasata pe site, platita ramburs sau cu cardul online).

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara defecte, cu eticheta si in ambalajele lor originale. Daca in urma verificarii returului se va constata ca produsul a fost purtat, are defecte sau eticheta nu este atasata, banii nu se vor inapoia, si vom trimite inapoi produsul pe cheltuiala cumparatorului.

Daca produsul este defect, va rugam sa ne instiintati de acest lucru inainte sa il returnati. Instiintarea trebuie sa se faca in maxim 48 ore de la primirea coletului.

Procedura pentru retur este urmatoarea : 

Costul transportului retur este suportat de catre cumparator. 

Daca veti trimite coletul cu plata ramburs, vom refuza primirea acestuia.

Trimiteti produsul comandat NEPURTAT, exact asa cum l-ati primit, prin curier (FanCourier, DPD, Cargus, GLS) sau orice firma de curierat la alegerea dumneavoastra. 

ATENTIE! Nu primim colete prin Posta Romana!

Returul NU poate fi adus personal. Acesta trebuie trimis prin curier, deoarece pentru a putea fi acceptat avem nevoie de un numar de AWB ca dovada a primirii acestuia in sediul nostru. Costul transportului retur este suportat de catre cumparator

Trimiteti returul la urmatoarea adresa :

 

Bwear.ro

Str. Baicului nr.82, corp C31, etaj 2

Bucuresti, cod postal: 021784

0725818145

 

Dupa verificarea produsului, restituirea banilor în contul bancar se va face in termen de maxim 7-10 zile lucratoare.

Avem rugamintea sa notati pe o foaie contul iban si numele titularului (si numele de pe care s-a plasat comanda in cazul in care acesta difera) iar foaia sa o puneti in colet impreuna cu produsul.

Daca plata comenzii a fost facuta online cu cardul, restituirea banilor se va face in acelasi cont bancar. Avand in vedere modalitatea de plata a comenzii, banii vor intra  in contul dumneavoastra in decurs 14 zile lucratoare de la inregistrarea returului.

 

Pastrati AWB-ul coletului returnat pentru a verifica statusul livrarii. Daca apare livrat, inseamna ca a fost preluat in depozitul nostru. Astfel veti stii in cat timp veti primi banii in contul bancar.

Instrucțiuni speciale pentru vânzător cu comanda dvs
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce cauti?


Cautari Populare:  Salopeta  Sacou  Vesta  Trening